Проект

Вечери за Наивници

Какъв проблем решаваме

Да възродим историята на Русе за младите поколения

Русе е град с богата история - особено модерната история, през която Русе е център на иновации, търговия и изкуство в България.
Нашите дейности са насочени към популяризирането и припомнянето на тези факти.
Свържете се с нас

“Вечери за наивници” е вълнуваща поредица от отворени събития. Първият сезон е вдъхновен от местните и национални лидери, развиващи се в “новите професии” - технологии, иновации, медии, социален мениджмънт, свободно време. Професии, за които все още се знае прекалено малко.

В рамките на 2019 година, Русе посрещна 18 впечатляващи представителя на тези индустрии, всеки от които е доказана личност в своята сфера на работа. Те споделяха за наивните си начала, стартирайки професионалното си развитие, но и за вдъхновяващите си истории, преследвайки целите и мечтите си.

“Вечери за наивници” намери място в сърцата на русенци и бързо се превърна в разпознаваем и следен формат на събитийната сцена в града. Той често апелира към младата аудитория със сходна на лекторите професия, но и привлича хора, чиито водещ фактор е любопитството и възможността да почерпят мотивация.

Форматът “Вечери за наивници” е вдъхновен от едноименната поредица на MOVE.BG. Сезон I , “Новите професии” е реализиран по програма “Знание и растеж” и финансиран от Фондация “Русе – град на свободния дух” и Фондация “Еконт”. Партньорски организации са клуб “Мечтание”, Регионална библиотека “Любен Каравелов” и Моторета - № 1 електрически скутер в България.

Забележителности към проект

No items found.
Нашата визия

Да събудим града

"Градоред е младото гражданско общество на Русе, което проектира един по-щастлив и социално-раздвижен град."
Нашата визия

Медиите за нас

"Градоред е младото гражданско общество на Русе, което проектира един по-щастлив и социално-раздвижен град."
Нашата мисия

Да възродим историята на Русе за младите поколения